ПригодиТема дня

Над Миколаївщиною під час масованої російської атаки збили три ракети

Загалом над Україною збито 25 ворожих ракет

Цей материал також доступний

Сьогодні противник завдав масованих ракетних ударів по території України. Над Миколаївщиною під час масованої атаки збили три ракети, повідомили в ОК “Південь”.

Під час масованого удару російська армія застосувала стратегічну авіацію з ракетами типу Х-101 і ракетоносії в Чорному морі, споряджені “Калібрами”.

“У нашій зоні відповідальності вразив один із таких об’єктів у Вінницькій області. Без людських втрат. Також 1 ракета влучила в об’єкт критичної інфраструктури в Одеській області. Люди не постраждали. Але 10 ракет силами протиповітряної оборони знищено (4 – на Одещині, по 3 – на Миколаївщині та Вінниччині), – йдеться в повідомленні.

Також повідомив про збиті ракети над усією Україною Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

“Сьогодні противник завдав масованих ракетних ударів по нашій території. Зранку зенітними керованими ракетами С-400 (С-300) з північного напрямку було атаковано столицю. Пізніше держава-терорист застосувала високоточну зброю: крилаті ракети повітряного базування Х-101/Х-555, Х-22, крилаті ракети морського базування “Калібр”, керовані авіаційні ракети Х-59 – по об’єктах критичної інфраструктури України. Загалом ворог здійснив близько 28 пусків крилатих ракет різного базування та 5 пусків керованих авіаційних ракет. Силами та засобами Повітряних Сил Збройних Сил України у взаємодії з підрозділами інших складових Сил оборони знищено 18 крилатих ракет та 3 керовані авіаційні ракети.”, – написав він.

Як повідомляють у Повітряних силах України, під час масованого ракетного удару знищено 25 із 38 ракет різних типів.

збиті ракети 14.02.23

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button