Суспільство

Немає жодних ознак відступу ЗСУ із Соледара, - CNN

Журналісти телеканалу CNN зараз перебувають біля Соледара Донецької області, де тривають найзапекліші бої. Вони повідомляють, що українські війська почуваються впевнено і залишати місто не збираються.

Про це повідомляє CNN.

Знімальна група чує безперервний важкий артилерійський вогонь в околицях міста.

За даними журналістів, за кілька кілометрів від лінії фронту українські війська зберігають спокій, виконуючи свої рутинні обов’язки з технічного обслуговування і матеріально-технічного забезпечення. Немає жодних ознак неминучого відступу або відведення військ.

“Ми перебуваємо приблизно за сім кілометрів від місця, де йде битва. Ви можете почути артилерію – більшість звуків лунає з боку міста”, – сказав журналіст Бен Ведмен.

Члени команди CNN також помітили, наскільки важлива допомога Заходу в цій війні – українські військові в Соледарі використовують багато бойових і медичних машин із Польщі, Франції, США, Великої Британії та інших країн.

Раніше пресслужба власника ПВК “Вагнер” Євгена Пригожина опублікувала фото нібито із соляної шахти Соледара і повідомила, що начебто вся територія міста взята під контроль бойовиків.

В Управлінні стратегічних комунікацій ЗСУ назвали цю інформацію ворожою інформаційно-психологічною операцією.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button