Пригоди

Заступник міністра оборони Маляр відвідала в Миколаєві Координаційний центр з питань військовополонених

Також обговорювали організацію процесу реабілітації захисників після звільнення

Цей материал також доступний

У середу, 11 січня, Консультаційний центр Південного регіону, розташований у Миколаєві, з робочим візитом відвідала заступниця міністра оборони Ганна Маляр і представники Координаційного штабу з поводження з військовополоненими, про що повідомила голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва.

За її словами, гостей ознайомили з роботою представництва. Також відбулася зустріч зі звільненими з полону захисниками та їхніми матерями і дружинами.

“Дуже рада була бачити кожного. З багатьма познайомилася безпосередньо під час обміну, знаю їхні історії, потреби. Кожна історія викликає емоції, які складно передати, але водночас дають мотивацію вдосконалюватися. Для мене дуже важлива їхня думка з приводу роботи нашого представництва, адже саме вони, як ніхто, знають деталі всіх процесів з іншого боку, потреби безпосередньо після обміну і не тільки”, – написала Замазєєва.

Голова облради додала, що також обговорювали організацію процесу реабілітації захисників після звільнення.

“Військові підтримали програму реабілітації, розроблену представниками Консультаційного центру Південного регіону. Вони поділилися своїм баченням необхідних деталей для покращення наявної програми”, – резюмувала Анна Замазєєва.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button