Політика

У Миколаєві депутатів від ОПЗЖ та «Партії Шарію» закликали скласти депутатські повноваження

"Український народ ніколи не пробачить фашистській Росії та їхнім пособникам..."

Цей материал також доступний

Депутат Миколаївської міської ради Андрій Янтар закликав депутатів, обраних від ОПЗЖ і “Партії Шарія”, скласти депутатські повноваження. Як передає “Інше ТВ”, відповідне звернення Янтар розмістив на своїй сторінці у Фейсбуці:

«В українському законодавстві поки що немає механізму автоматичного припинення депутатських повноважень разом із забороною політичних партій, від яких кандидати висувалися та були обрані депутатами. Така норма унеможливила б дії тих політиків-колабораціоністів, які протягом усієї своєї діяльності сповідують проросійську позицію та поділяють фашистську ідеологію “російського світу”. Але, сподіваюся, це є питання часу.

Український народ ніколи не пробачить фашистській Росії та їхнім пособникам десятки тисяч загиблих українців і зруйнованих людських доль. Окрема роль у цих злочинах належить проросійським політичним партіям ОПЗЖ та Партії Шарія, які діяли в Україні проти власного народу на користь держави-агресора.

Звертаюся до депутатів Миколаївської міської ради VIII скликання, обраних від заборонених проросійських політичних партій «ОПЗЖ» та «Партії Шарію», особливо тим депутатам, кого, можливо, мучать докори совісті щодо їхнього членства в цих партіях, і закликаю – скласти депутатські повноваження за власним бажанням шляхом подання відповідних заяв», – зокрема йдеться у зверненні.

Читайте новини першими

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button