Суспільство

У 18,4 млн гривень коштуватиме бюджету Миколаєва утримання трьох скверів та Соборної площі

Свідчать дані системи електронних закупівель ProZorro

Цей материал також доступний

Департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради має намір протягом наступного року витратити 18 мільйонів 471 тисячу 458 гривень на утримання трьох скверів міста та Соборної площі. Про це повідомляють НікВести.

Про це свідчать дані системи електронних закупівель ProZorro.

Зокрема, 17 грудня було оголошено тендер щодо догляду за Соборною площею в Центральному районі Миколаєва з очікуваною вартістю 7 мільйонів 11 тисяч гривень . Наразі триває процес подання тендерних пропозицій від майбутніх учасників аукціону, який заплановано на 30 грудня 2022 року.

Окрім цього, 17 грудня також було оголошено тендер на утримання скверу «Миколаївський» в Інгульському районі Миколаєва. Очікувана вартість – 2 мільйони 211 тисяч 944 гривні . Площа скверу складає 42 923 м2. Проведення тендеру заплановано на 27 грудня цього року, наразі триває процес подання тендерних пропозицій від майбутніх учасників аукціону.

{%ALT_TEXT%}
{%CAPTION%}

Варто зазначити, що реконструкція саме цього скверу розпочалася ще у грудні 2020 року та ще не завершилася.

Ще два тендери на утримання двох скверів у Миколаєві було оголошено 17 грудня. Зокрема, на догляд за сквером «Солдата» з фонтаном у Центральному районі міста з очікуваною вартістю 6 мільйонів 473 тисячі гривень . Наразі триває процес подання тендерних пропозицій від майбутніх учасників аукціону, який заплановано на 27 грудня 2022 року.

{%ALT_TEXT%}
{%CAPTION%}
{%ALT_TEXT%}
{%CAPTION%}

Згідно з умовами договору, підрядник протягом 2023 року повинен буде: – прибирати території зелених зон від сміття, листя та снігу; проводити формувальне обрізання дерев; доглядати газони та зелені насадження; утримувати фонтани та водопроводи зазначених територій, а також утримувати флагштоки та прапори на них.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button