ПригодиСуспільство

"Прийшла орда і майже все зруйнувала": як виглядає кемпінг на лимані після окупації

Це сталося у селі на Херсонщині

Цей материал також доступний

Власник кемпінгу «Скелька Тур» на Дніпро-Бузькому лимані у селі Олександрівка Херсонської області Олег Марчук показав, що залишилося від місця відпочинку після того, як там побували російські загарбники.

Фотографії зруйнованого кемпінгу він опублікував на своїй фейсбук-сторінці.

— Організований кемпінг був спочатку у Станіславі, а потім переїхав до Олександрівки. Наші друзі приймали у себе гостей у будинку, а ми почали робити гостьовий будинок на 5 кімнат. Ми виховали кілька гідів-інструкторів, які вели тури та походи. У мене було багато ідей та планів. Але 24-го все змінилося! Прийшла орда і майже все зруйнувала, пограбувала, знищила. Але не всі ми живі, і це головне! – додав він.

Олег Марчук зазначив, що має досвід та бажання все відновлювати.

— Хоча й немає ресурсів, але руки та ноги є. І чудові небайдужі поряд люди. І як символ частина каяків пережила окупацію і вірю, що скоро вийдуть на воду! На першому фото, яким був кемпінг у Олександрівці. Інші фото показують, як виглядає російський світ. Нині головна повна перемога над ворогом, щоб можна було відновлювати та зруйновану Олександрівку та кемпінг та відновлювати проект Скелька! Але якщо хтось із вас має (знає) ідеї, плани, ресурси, можливості чи проекти для відновлення таких проектів, пишіть мені. Все буде Україна! – резюмував він.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button