ПригодиТема дня

Скандальний екс-депутат Корабельного району попався на шахрайстві з гуманітаркою

У Миколаєві вручили підозри екс-депутату міськради Владиславу Ентіну та його посібнику за присвоєння ємностей для питної води, яку передавали як благодійну допомогу для міста.

Про це « Злочинності.НЕТ » стало відомо від співрозмовників, знайомих із ситуацією.

За словами співрозмовника, ще навесні румунська благодійна організація передала ємності, оскільки місто опинилося у скрутному становищі з постачанням питної води після підриву окупантами водопроводу із Херсонської області.

Слідство наразі встановило, що екс-депутат міськради та його спільник привласнили 31 ємність обсягом 5 тисяч літрів та 12 діжок обсягом по 1 тисячу літрів. Їхня вартість становить близько 800 тисяч гривень.

Згодом ці бочки були встановлені у торгових точках, пов’язаних із екс-депутатом, де почали продавати питну воду.

В обласній прокуратурі підтвердили факт того, що двом місцевим жителям повідомлено про підозру двом за частиною 4 статті 190 («Шахрайство в особливо великих розмірах») та за частиною 3 статті 201-2 Кримінального кодексу України («Використання гуманітарної допомоги у значному розмірі з метою отримання прибутку під час воєнного стану»).

Нагадаємо, як у Миколаєві 2020 року виконком відмовив у продовженні договору на встановлення кіосків з розливу води фірмі «Парм Інвест», пов’язаної з Єнтіним. Також повідомлялося, що представники фірми хотіли незаконно встановити у мікрорайоні Північний кіоск із розливу води. Компанія «Парм Інвест» зареєстрована у 2017 році у Миколаєві на проспекті Героїв України, 97. Засновником підприємства є Інна Мітенко.

Нагадаємо, ми писали

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button