Пригоди

Поліцейські "прикрили" канал збуту кокаїну у Миколаївській та Одеській областях

Їм загрожує 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна

Цей материал також доступний

Три одесити налагодили канал збуту кокаїну на території Миколаївської та Одеської областей, про що повідомив начальник Головного управління Національної поліції Миколаївської області Сергій Шайхет .

“Доза” кокаїну коштувала 6 тисяч гривень, місячний дохід угруповання сягав близько 1,5 мільйона гривень. Зловмисники сподівалися, що так буде завжди, проте миколаївські правоохоронці перекрили злочинну діяльність наркобаронів. Під час обшуків слідчі виявили та вилучили наркотики, пристрої для вживання кокаїну, для зважування та пакування, зброю, гроші та інше”, – повідомив Шайхет.

За його словами, під час проведення обшуків у одного із чоловіків слідчі виявили атрибутику т.зв. “російської новоросії”. Поліцейські перевірять фігурантів у колабораційну діяльність.

Фігурантам повідомили про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України, а саме – у придбанні, зберіганні з метою збуту та збуту наркотичного засобу.

Суд обрав підозрюваним запобіжні заходи – утримання під вартою із заставою.

“Десять років позбавлення волі з конфіскацією майна – таке покарання можуть отримати зловмисники за злочинні дії”, – додав Шайхет.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button