СуспільствоТема дня

"Постійно на зв'язку", - біженка з Балабанівки дякує лікарям Корабельного району

Зараз жінка мешкає у Чорноморську і дуже хоче повернутися до Миколаєва.

Цей материал також доступний

Мешканка мкрн. Балабанівка (Корабельного району міста Миколаєва) Алла Іванівна Бабикова , яка зараз у статусі внутрішньо переміщеної особи проживає в Чорноморську Одеської області, висловила подяку своїм лікарям, які продовжують підтримувати з нею зв’язок в онлайн-режимі.

Про це Алла Іванівна розповіла у листі, який надійшов на редакційну пошту “Корабелів.Інфо”. Вона згадала, що залишити рідну домівку довелося після чергового ворожого ракетного обстрілу Балабанівки 6 березня 2022 року. Тоді окупанти обстріляли мікрорайон із РСЗВ “Смерч”.

Спочатку Алла Іванівна евакуювалася разом зі своєю кішкою до Одеси, а нині перебуває в Чорноморську, де місцева влада робить все можливе, щоб вимушені переселенці відчували себе, як удома.

“Як же нам, переселенцям, живеться далеко від нашого рідного міста, від дорогих нам людей, від друзів і особливо від лікарів?” Завдяки мережам онлайн ми постійно перебуваємо на зв’язку з нашими друзями та лікарями, отримуємо їх підтримку та допомогу. Мені особисто хочеться зупинитися у цьому повідомленні на невтомній роботі лікарів, а саме мого сімейного лікаря Наталії Шаповалової та зірки медицини – кардіолога Інни Бовкунової . Мій сімейний лікар Наталія – дуже молода людина. Професійна, спеціаліст своєї лікарської справи, повна енергії та наснаги, постійно працює над підвищенням своїх знань, ввічлива і ніколи не відмовляє у спілкуванні з нами – пацієнтами з різними захворюваннями та зі зіпсованими подіями на фронтах та в рідному місті та в Україні загалом характерами. А Інна Олексіївна – лікар-кардіолог, справжня зірка медицини, яка протягом багатьох років повернула до життя і принесла радість дуже багатьом тяжко хворим людям”, – йдеться у листі.

Алла Іванівна зазначила, що дуже хоче повернутися додому, проте слідує порадам мера і голови ОВА про те, що поки що в Миколаєві все ще є небезпека обстрілів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button