Суспільство

Купуємо смартфон: що сьогодні пропонує Xiaomi

Один із найпопулярніших брендів смартфонів в Україні не припиняє радувати шанувальників новими цікавими моделями. Фахівці Zhuk.ua розповіли, що популярно зараз.

Xiaomi Redmi A1 2/32GB: дешево та сердито

Одна з найпопулярніших моделей п’ятирічної давності у 2022 році отримала оновлену версію. А1 – це бюджетний смартфон початкового рівня (актуальна ціна – всього 3799 гривень), але не на шкоду якості. Гаджет досить непогано оснащений. За швидкодію у ньому відповідає 4-ядерний процесор із тактовою частотою 2 ГГц. Йому допомагає 2 Гб оперативної пам’яті.

Для зберігання даних передбачено 32 Гб статичної пам’яті, яку можна розширити за рахунок картки пам’яті.

Як і в першій версії новий телефон отримав основний модуль камер з двома об’єктивами: на 8 і 0,3 Мп. Роздільна здатність фронтальної камери – 5 Мп.

Багато смартфонів Xiaomi оснащуються однією і тією ж батареєю на 5000 мАг. Не став винятком і А1.

Xiaomi Redmi 9C NFC 2/32GB

Усього на одну тисячу гривень дорожче коштує смартфон, набагато більш просунутий у технічному плані. Головна відмінність, яка часто і визначає вибір – наявність NFC-модуля (в А1 його немає), що дозволяє використовувати гаджет як платіжний інструмент.

При тих же обсягах пам’яті (оперативна + статична) тут встановлений потужніший 8-ядерний процесор (4 x 2.3 ГГц + 4 x 1.8 ГГц), а основна камера отримала два об’єктиви на 13 і 2 Мп. Дозвіл “фронталки” – ті ж 5 Мп.

Для більш оперативної зарядки акумулятора на 5000 мАг у моделі передбачено блок живлення із швидкою зарядкою на потужності 10W. Це дуже важливо сьогодні, коли енергетична система України сильно постраждала через постійні атаки окупантів з росії.

Xiaomi Redmi Note 11 4/128GB

За 8799 гривень можна купити набагато більш «наворочений» телефон із масою приємних опцій. Так, Redmi Note одинадцятого покоління може похвалитися:

  • 4 Гб оперативної та 128 Гб пам’яті для даних;
  • 8-ядерним процесором із тактовою частотою ядер 2,4 ГГц;
  • камерою на чотири об’єктиви (50 Мп + 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп), яка чудовою знімає при будь-якому освітленні та обладнана різними режимами (портрет, макро та ін.).

Для оплати тут також передбачено модуль NFC, а для бездротового підключення та передачі файлів, звичайно, є Wi-Fi та Bluetooth. Проте сьогодні не можна знайти смартфон, який цього не вміє. Місткість батареї – ті ж 5000 мАг, але є швидша зарядка на 33W. Вона дозволить зарядити смартфон ще швидше.

Замовити та придбати будь-який з цих гаджетів можна на сайті інтернет-магазину, а для будь-якої додаткової інформації чи допомоги менеджерів:

Гаряча лінія – 0 800 202-848

сайт – https://zhuk.ua

telegram – https://t.me/zhuk_ua

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button