Пригоди

Арестович: окупанти зайняли острів у дельті Дніпра — у ЗСУ з'явився новий полігон

Армія Росії висадила на Великому Потьомкінському острові, одному з найбільших у дельті Дніпра, підрозділ, який тепер успішно обстрілює артилерія Збройних сил України. Про це розповів радник глави Офісу Президента Олексій Арестович в ефірі “Фейгін Live”.

За інформацією Арестовича, росіяни таким чином намагаються припинити настання Збройних сил України на Кінбурні та стежити, щоб український десант не висадився на лівому березі.

«Вони висадили туди зведений підрозділ зі спецназу, мобиків та якоїсь там, пробач Господи, бригади. І радісно намагаються контролювати гирло Дніпра. Думаю, що їхнє головне завдання — припинити наші дії на Кінбурнській косі. Хоча, як вони це робитимуть, мені незрозуміло, але миготіло в їхніх повідомленнях. Далеко Кінбурнська коса. У будь-якому разі вони хочуть стежити, щоб ми не висаджували десант на лівий берег», – сказав він.

При цьому підрозділ став зручною метою для українських артилеристів, які вже б’ють по окупантах.

«Наші артилеристи дуже зраділи, з’явився гарний полігон «для постріляти». Зухвалий задум російського командування – це добре, розстріляємо і цих», – сказав він.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button