ПригодиСуспільствоТема дня

"Ми ще - у радіусі поразки С-300", - мер Сенкевич рекомендує почекати з поверненням до міста

Кількість мешканців у місті зросла до 250 тисяч

Цей материал також доступний

Після звільнення Херсона дедалі більше миколаївців почало повертатися додому. Про це в інтерв’ю РБК-Україна розповів мер Миколаєва Олександр Сенкевич .

“Щодо Миколаєва, майже три тижні у нас тихо, люди почали повертатися, кількість машин збільшилася. Нині ми реєстрували близько 220-230 тисяч, зараз бачимо, що кількість жителів зросла до 250 тисяч. За кількістю та обсягом скидів каналізаційної води ми бачимо, що в місті живе близько половини довоєнного часу. Збільшилася кількість побутового сміття і, власне, кількість телефонів, за інформацією мобільних операторів, також збільшилася на 10%, тобто до 250 тисяч”, – заявив він.

Незважаючи на це, мер рекомендує почекати, як розгортатиметься ситуація з безпекою. Тому що окупанти хоч і перегрупувалися, але місто все ще перебуває в радіусі поразки С-300.

“Люди повертаються. Коли запитують мене, чи можна повертатися, я все ж таки рекомендую ще дочекатися, як буде розгортатися ситуація з безпекою.

Ми розуміємо, що росіяни зараз перегруповуються, вони змінюють свої позиції і ті місця, які були доступні для обстрілів з території Херсона або біля Херсона, вони продовжують бути доступними для обстрілів. Ми чекаємо, як вони будуть поводитися. Але ми ще – у радіусі поразки С-300, незважаючи на те, що окупанти змінили свої позиції. Миколаїв залишається у тих самих позиціях щодо доступності до С-300”, – каже мер міста Миколаєва.

Читайте також: У Миколаєві безпечно, і люди повертаються, – Кім

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button