Пригоди

Ще одному миколаївцю вручили підозру за підтримку російських окупантів

Санкція статті передбачає до 5 років ув'язнення

Цей материал також доступний

У Миколаєві слідчі оголосили про підозру місцевому мешканцю за підтримку збройної агресії Російської Федерації в Україні, про що повідомили у Головному управлінні Нацполіції Миколаївської області.

«55-річний місцевий житель, використовуючи заборонену в Україні соціальну мережу, поширював матеріали, що містять виправдання збройної агресії Росії проти України, заперечував її щодо України, а також чоловік визнавав правомірним тимчасову окупацію частини території України», – йдеться у повідомленні.

Протиправні дії чоловіка викрили слідчі Миколаївського районного управління поліції разом із співробітниками Управління стратегічних розслідувань.

Наразі слідчі Миколаївського районного управління поліції при процесуальному керівництві окружної прокуратури повідомили громадянина про підозру у скоєнні злочину за частиною 2 статті 436-2 Кримінального кодексу України («Виправдання, визнання правомірної, заперечення збройної агресії російської федерації, глорифікація її учасників»). Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button