ПригодиТема дня

За несправедливе відключення споживачів від світла керівників "обленерго" покарають, - Міненерго

Вони нестимуть відповідальність за недотримання графіків відключення електроенергії

Цей материал також доступний

Керівники обленерго нестимуть персональну відповідальність за недотримання графіків відключення електроенергії, про що заявив міністр енергетики Герман Галущенко , повідомляє прес-служба Міненерго.

Галущенко провів нараду “щодо справедливої та рівномірної черговості розподілу використання доступної потужності та електроенергії між споживачами при застосуванні заходів щодо примусового обмеження споживання електроенергії”.

За його словами, минулого тижня кількість скарг від споживачів щодо недотримання графіків та несправедливості у черговості відключень зросла вдвічі.

“І аналіз, який Міненерго провело спільно з НКРЕКУ та Держенергонаглядом, свідчить, що невдоволення громадян обґрунтоване. Серед регіонів, за якими надходить найбільше скарг – Київ, Київська область, Полтава та Львів. При відключенні електроенергії ОСР має керуватися справедливим підходом, аби всі споживачі перебували в рівних умовах. Якщо будуть встановлені факти зловживань, керівники компаній будуть нести персональну відповідальність. Дотримання справедливості при постачанні електроенергії споживачам, а також запит об’єктів критичної інфраструктури – це питання національної безпеки”, – розповів міністр.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button