Суспільство

На Миколаївщині планують розгорнути до 300 Пунктів незламності

Зараз їх розгорнуто вже понад сто

Цей материал також доступний

На території Миколаївської області планують розгорнути до 300 Пунктів незламності, а зараз їх розгорнуто вже понад сто. Про це під час брифінгу повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім .

«На даний момент ми нарощуємо запаси палива та нарощуємо запаси дизель-генераторів, щоб ми могли охопити більшу кількість населення. У тому числі ми відкриваємо Пункти незламності, на які теж потрібні дизель-генератори. У нас розгорнуто більше 100, ми плануємо розгорнути до 300, залежно від потреби», – сказав він.

Можна зігрітися та підзарядитись: адреси Пунктів Незламності у Миколаєві

Також, за словами Кіма, продовжується активна робота із забезпечення генераторами об’єктів критичної інфраструктури.

«Щодо поліклінік, вони повністю забезпечені дизель-генераторами, усі ургентні поліклініки, які працюватимуть, навіть коли буде можлива відсутність палива, будуть переведені до тих поліклінік, які повністю забезпечені. Також наші обласні поліклініки забезпечені котельнями на альтернативному опаленні, вони також забезпечені певним запасом, щоби тримати тепло. Щодо поліклінік – у нас добре. Щодо інших об’єктів критичної інфраструктури – не хотів би я розкривати пару моментом, тому що це може нашкодити, але ми повністю ситуацію розуміємо, ми навіть маємо деякий резерв на випадок, якщо щось вийде з ладу», – сказав він.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button