Пригоди

Загинула дружина: миколаївець припустився смертельної ДТП на Одещині

Ще троє людей було травмовано через аварію

Цей материал також доступний

38-річний миколаївець 17 листопада 2022 року голи прямував на легковому автомобілі “Kia” від села Маяки у напрямку села Зручне, на закругленій ділянці дороги з обмеженою оглядовістю здійснив обгін попутного транспорту, виїхав на зустрічну смугу, якою рухався мікроавтобус “Mercedes” і допустив з ним зіткнення.

Як повідомляє Одеське районне управління поліції №2, від отриманих в аварії травм загинула 32-річна дружина водія легковика. Сам він зламав ногу. Також травмувалася подружня пара, що знаходилася в мікроавтобусі – 56-річного водія госпіталізували зі зламаною ключицею, а його 61-річну дружину – з переломом руки.

Зібравши достатньо доказів, слідчі повідомили правопорушника про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, які спричинили смерть потерпілого за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Слідство продовжується.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button