СуспільствоТема дня

Миколаївці мають бути готові до відключень світла, - обленерго

Сумний стан енергосистеми України змушує до таких заходів

Цей материал також доступний

У вівторок, 29 листопада , у Миколаєві очікуються повторні відключення електроенергії. Про це повідомляє прес-служба АТ «Ніколівобленерго».

«Ліміти споживання з Миколаївобленерго на вівторок, 29 листопада, практично збігаються з тими, що ми мали сьогодні. І ця цифра суттєво менша за ту, що використовують споживачі області. А це означає, що мають бути готові до повторних вимкнень і завтра.

Ліміти споживання Регіонального диспетчерського центру запроваджуються на добу, проте можуть коригуватися у процесі, якщо є така потреба та/або можливість.

На жаль, плачевний стан енергосистеми України змушує нас до вжиття таких непопулярних заходів, як екстрені відключення. Запевняємо, що робимо все можливе (за таких обставин), щоб мінімізувати спричинені незручності! Коли є така можливість, здійснюємо відключення почергово, або тимчасово знеструмлюємо ті населені пункти/адреси, які не затверджені в жодному графіку, в тому числі і в обласному центрі – це робиться для того, щоб, не перевищуючи лімітів, загоєти хоч ненадовго тих споживачів , які тривалий час перебували без електропостачання», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ми писали:
«Ситуація критична»: на Миколаївщині без електроживлення опинилося близько 150 тисяч абонентів

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button