Пригоди

У миколаївській лазні організували бордель із мільйонним обігом

У Миколаєві поліцейські затримали групу сутенерів за організацію місць розпусти та надання платних сексуальних послуг.

У Миколаєві група сутенерів у лазні організувала бордель, де працювали 15 повій.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Миколаївській області.

Вказується, що у приміщенні банного комплексу, власницею якого була одна з фігуранток, працювали 15 повій, які приносили до 500 тисяч гривень прибутку на місяць. 50 відсотків із заробітку дівчини віддавали трьом адміністраторам комплексу та господині. Підлеглі сутенери забезпечували необхідними умовами, транспортом та місцем для надання інтимних послуг.

Викрили зловмисниць віком від 38 до 52 років співробітники управління міграційної поліції разом зі слідчими відділення поліції № 2 МРУП та криміналістами у супроводі бійців роти поліції особливого призначення.

У ході санкціонованих обшуків за місцями проживання чотирьох фігуранток та безпосереднього у банному комплексі поліцейські вилучили 13 мобільних телефонів, комп’ютерну техніку, кошти у сумі 2400 доларів США та майже 800 тисяч гривень, банківські та сім-картки, чорні записи, документи та предмети інтимного характеру. .

Правоохоронці встановили, що клієнти дізнавалися про такий «комплекс» із візиток. Вартість години таких послуг становила 2000 гривень.

45-річну фігурантку слідчі затримали у порядку статті 208 КПК України. Всім чотирьом зловмисницям нині поліцейські повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 303 КК України «Сутенерство або залучення особи до заняття проституцією, вчинені за попередньою змовою групою осіб». Найближчим часом у суді обиратимуть їм запобіжні заходи. Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

Читайте новини першими

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button