СуспільствоТема дня

Підстав для паніки немає, у регіонах поступово відновлюється світло, - «Укренерго»

Відновлення подачі електроенергії, перерваної внаслідок масштабного ракетного удару Росії по Україні, здійснюється згідно з діючими протоколами, підстав для паніки немає.

Про це повідомляє НЕК “Укренерго” .

“Сьогодні відбулася сьома масована терористична атака на енергетичні об’єкти України. За інформацією Повітряних сил, по Україні було випущено 70 ракет, з них 51 було збито. На жаль, є попадання в об’єкти енергетичної інфраструктури, що спричинили аварійні відключення у всіх регіонах України”, – йдеться у повідомленні.

Наголошено, що диспетчери та інженери оператора працюють над загоєнням постраждалих регіонів за резервними схемами. Енергетики оцінюють масштаб пошкоджень та одразу розгортають ремонти скрізь, де це можливо.

Також енергетики попросили враховувати, що через суттєвий обсяг пошкоджень, морози та дощі зі снігом у деяких регіонах ремонти можуть тривати довше.

“Приводів для паніки немає. В “Укренерго” є чіткі плани та протоколи дій, які вже зараз виконуються”, – заявили в компанії.

Як повідомляється, першими харчуватимуться об’єкти критичної інфраструктури: водоканали, теплокомунерго, лікарні, вокзали тощо. У деяких регіонах підключення вже здійснюється.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button