Пригоди

"За 10 кілометрів від будинку", - поліцейські розшукали 9-річного хлопчика з Баштанського району

Життю дитини вже нічого не загрожує

Цей материал також доступний

9-річного Сергія Пєтухова, якого відучора шукали поліцейські, оперативники знайшли за 10 км. від рідного села живим та неушкодженим. Близько 12 години тривали пошуки хлопчика. Весь цей час він провів надвір. А розшукали його неподалік залізничної колії біля сусіднього населеного пункту.

Про це повідомляють у поліції Миколаївської області.

Сергій зник учора вдень (22 листопада) у с. Добре. Повідомлення про його зникнення до поліції надійшло близько 22:00 від рідних.

Відразу по тривозі було піднято весь особовий склад поліції, а під контролем керівництва обласного главку розгорнуто масштабну розшукову поліцейську операцію.

Всю ніч хлопчика шукали поліцейські Баштанського райвідділу поліції та найближчих відділень, оперативники, кінологи зі службовими собаками, військові, місцеві громади та небайдужі громадяни у Доброму та селах поблизу.

Близько 10:00 сьогодні Сергія знайшли оперативники живим і неушкодженим за 10 кілометрів від будинку, коли він йшов уздовж залізничної колії поблизу села Лоцькіне. Життю дитини вже нічого не загрожує.

“Сергій йшов біля залізничної колії поряд із селом Лоцькіно. Поліцейським він розповів, що хотів просто прогулятися, а коли стемніло, не зміг повернутися додому, тому ночував у лісосмузі прямо на траві. Взуття втратив, коли застряг у болоті. Тож частина шляху йшла. босоніж. Зараз 9-річний Сергійко смакує їжею та відігрівається в компанії своїх рятівників після довгої «подорожі». Його вже оглянули лікарі, життю дитини нічого не загрожує”, – повідомив начальник ГУНП у Миколаївській області Сергій Шайхет.

Правоохоронці також нагадали про правила безпеки:

“Шановні батьки! Будьте уважні до своїх дітей, завжди тримайте їх у полі зору, особливо малолітніх, спілкуйтеся з ними та пояснюйте їм правила безпечної поведінки. У разі зникнення ваших близьких чи рідних – негайно повідомляйте на 102!”, – йдеться у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button