СуспільствоТема дня

У Корабельному районі запрацює точка видачі очищеної води

Була облаштована свердловина, встановлена ​​станція зворотного осмосу (ВІДЕО)

Цей материал також доступний

Поки комунальні служби займаються ремонтом водопроводу та відновленням якісного водопостачання у Миколаєві, ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» (за допомогою благодійної організації) облаштовує у місті точки видачі очищеної води. Як повідомляють у міськраді, днями такий пункт запрацює у Корабельному районі, на території насосної станції підприємства (за адресою: вул. Рибна, 1-ше ), щоб мешканці прилеглих будинків у кроковій доступності мали змогу набрати необхідну у побуті очищену воду. Цей пункт був облаштований протягом трьох днів.

«Була облаштована свердловина, встановлена ​​станція зворотного осмосу води з потужністю один куб на годину чистої води для потреб мешканців прилеглих вулиць», – розповів головний інженер ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» Кирило Купрій .

{%ALT_TEXT%}
{%CAPTION%}

У всьому місті підприємством облаштовано 30 таких пунктів, з них 22 – уже в роботі, за іншими виконуються необхідні дії, щоб якнайшвидше можна було подавати людям очищену воду. Крапки видачі працюють щодня з 06:30 до 20:30 , окрім часу дії уявних тривог.

Детальніше – на відео:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button