Пригоди

У Болгарії за серію квартирних крадіжок упіймали злодіїв з Миколаєва та Донецька

Одного з них у травні 2019 року затримували у Корабельному районі. ВІДЕО

Цей материал також доступний

У Болгарії затримали громадян України Руслана Добровського та Дениса Шайтанова за пограбування понад 10 квартир у місті Бургас, про що повідомляють місцеві ЗМІ.

Повідомляється, що лише з одного житла – у спальному районі фігуранти «Ігрів» викрали гроші та коштовності на суму понад 100 тисяч левів (майже 2 мільйони у гривневому еквіваленті). У двох професійних злодіїв було три квартири, де вони зберігали награбоване. До будинків бургасців злодії проникали за допомогою кирки та широкий асортимент заготовок для ключів, які привезли з України.

У суді обидва заявили, що вони не мають судимостей, і вони в Болгарії опинилися, як біженці. Також вони нарікають на нібито застосування фізичної сили з боку місцевої поліції. При цьому розслідування Європолу показало, що обидва фігуранти раніше брали участь у викраденні автотранспортних засобів, здирстві із застосуванням фізичної сили, грабежах та інших дрібних злочинах.

За інформацією «Злочинності.НЕТ», Добровський та Шайтанов – уродженці Донецької та Луганської областей. При цьому Шайтанов давно проживав у Миколаєві, де також став фігурантом низки кримінальних проваджень. Зокрема, Шайтанова із трьома спільниками затримували наприкінці травня 2019 року в Корабельному районі за серію крадіжок із квартир. Об’єктом зазіхання «домушників» були гроші, ювелірні вироби, комп’ютерна техніка та інше. Не нехтували навіть біжутерією, елітним алкоголем та парфумами.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button