Пригоди

Мешканцю Миколаївщини вручили підозру за агітацію на користь окупантів

Йому загрожує позбавлення волі на строк до восьми років з конфіскацією майна

Цей материал також доступний

50-річному жителю міста Южноукраїнська повідомили про підозру за фактом виправдання, визнання правомірним та заперечення збройної агресії Росії проти України, розпочатої у 2014 році, а також глорифікації осіб, які здійснювали збройну агресію, вчинені повторно (частина 2, 3 статті 436-2) ), про що повідомили у Миколаївській обласній прокуратурі.

За даними слідства, підозрюваний з березня по вересень 2022 року , у власному обліковому записі забороненої соціальної мережі «Однокласники» активно публікував повідомлення, в яких містилися матеріали про глорифікацію військових Росії, які здійснюють збройну агресію Росії на території України, а також виправдовувальні матеріали, які заперечували визнавали правомірною таку агресію.

У разі доказу провини йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від п’яти до восьми років із конфіскацією майна або без нього.

Досудове розслідування здійснюється слідчими відділення поліції №3 Вознесенського районного управління поліції під час оперативного супроводу працівників управління СБУ в області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button