ПригодиСуспільство

Миколаївська область стала вільною, - Арестович розповів про боротьбу за Кінбурн

"Бац - і щось сталося. Живих там не залишилося", - каже радник ВП про ворогів на косі.

Цей материал також доступний

Увечері у понеділок, 14 листопада 2022 року, під час бесіди з юристом Марком Фейгіним, радник Офісу Президента України Олексій Арестович заявив, що російських солдатів, які обстрілювали Очаків із території Кінбурнської коси, більше там немає. Як і немає на косі російських засобів радіоелектронної боротьби та розвідки:

— Злі мови стверджують, що там були російські сили радіоелектронної боротьби, розвідки і десантників, які їх трошки охороняли. Так ось їх немає. Їх більше нема. Якісь прикольні пацани там (Кінбурнська коса – це фактично лівобережжя), неправильні хлопці, які вели з цієї Кінбурнської коси обстріл ні в чому невинного Очакова, в якому дуже багато дітей, і ображали 73-й центр морських операцій (це морські котики) . А потім – бац, і з ними щось трапилося.

Чисто формально там проходить кордон Миколаївської області. Миколаївська область раптом стала вільною. Бац – і щось сталося. Живих там не лишилося.

Поганих людей, які беруть і стріляють містом, повним дітей, їх уже немає. І немає розвідувальних підрозділів, які там стояли та спостерігали за нашою територією (умовно кажучи – за Одесою та Миколаєвом, у тих напрямках). Там були сили радіоелектронної розвідки та радіоелектронної боротьби. З ними щось сталося. А це дуже цінний персонал у війні. А по-друге, дуже цінне обладнання, таємне. З ним теж щось трапилося.

Це покарання поганих людей, які стріляли містом, – розповів Олексій Арестович .

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button