ПригодиСуспільство

Окупанти екстрено пакуються в плавзасоби та намагаються врятуватися втечею, - ОК «Південь»

Ворог продовжує маневри з переміщення між двома берегами Дніпра

Цей материал також доступний

Українські військові на Херсонщині продовжують просуватися ближче до лівого берега Дніпра, а окупанти намагаються врятуватися втечею.

Про це у ніч на п’ятницю, 11 листопада 2022 року, повідомляє оперативне командування Південь .

“Ситуація в операційній зоні на Південнобузькому напрямку залишається стабільно напруженою, але контролюється Силами оборони. Ворог продовжує маневри з переміщення підрозділів і техніки між двома берегами Дніпра. Облаштовує межі оборони на лівому березі, веде обстріл наших позицій на правому березі. фронту ближче до лівого берега. Ворожа армія екстрено пакується у плавзасоби, які здаються придатними для переправи, і намагається врятуватися втечею”, – йдеться у зведенні.

Зазначається, що українська тактична авіація завдала двох поразок місць дислокації ворожих сил та техніки, а ракетно-артилерійські підрозділи, виконуючи понад півсотні завдань, продовжували знищувати логістику ворога та руйнувати систему управління.

“Підтверджені втрати ворога становлять 50 рашистів у пункті компактного проживання та зручної поразки, ще двома рашистами поповнено обмінний фонд. На полі бою нашими підрозділами відмінусовано у ворога три танки, самохідну гаубицю Мста-С, 11 одиниць іншої автобронетехніки”, – повідомляють військові.

Міцність позицій ЗСУ у Бериславському районі ворог намагається зазнавати ударів безпілотних камікадзе на кшталт Ланцет. А тилові райони із мирним населенням прагне тримати в страху шляхом постійних обстрілів.

“Новоолександрівку ворог обстрілював з лівого берега системою Град. Зруйновано один приватний будинок і пошкоджено ще кілька приватних дворів. Без людських втрат. Протягом бойового дня і ввечері ворог бив по Нікопольському району Градами, Ураганами і важкою артилерією. У Мирівській громаді постраждав дитина, вона отримала осколкові поранення”, – повідомили у Південь, додавши, що стан дитини стабільний.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button