Суспільство

Бійці ЗСУ передали українцям привітання зі звільненого Снігурівки

Відповідне відео розміщено у соцмережах

Цей материал також доступний

Сьогодні, 10 листопада 2022 року, бійці 131 окремого розвідувального батальйону повідомили про звільнення Снігурівки Миколаївської області (місто перебувало в окупації майже від початку повномашстабного вторгнення росії в Україну).

Відповідне відео розміщено у соцмережах.

Одразу після повідомлення військових глава Офісу президента України Андрій Єрмак опублікував у своєму телеграм-каналі повідомлення з птахом-снігом.

У свою чергу голова Миколаївської ОВА Віталій Кім заявив в ефірі телемарафону, що представники влади вже готують фури з гуманітарною допомогою для жителів Снігурівки.

“Чекатимемо офіційних повідомлень від Збройних сил. Від себе скажу, що на даний момент представники влади району близько, щоб не відкривати всі карти. Ми готуємо гуманітарну допомогу, фури з їжею, старлінками, генераторами. Ми одразу відправлятимемо допомогу людям, які перебували в окупації тривалий час. Я теж хочу з вами всім поділитися, але маю чекати на офіційне підтвердження, але я знаю, що все добре. Думаю, завтра вранці відправимо допомогу”, – заявив він.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button