Пригоди

"Вони ідіоти. Їх легко вбити», - бійці ЗСУ про російських новобранців на фронті у Миколаївській області

Вони – гарматне м'ясо

Цей материал також доступний

Росія відправила для участі в бойових діях в Україні 80 тисяч новомобілізованих, близько 800 прибуло на Миколаївський фронт. Їхнє завдання – захищати територію, незаконно захоплену навесні, але бійці ЗСУ відзначають вкрай низьку підготовку новобранців. Про це йдеться в репортажі The Guardian з передової поблизу Снігурівки. Українські офіцери описують цих новобранців як непідготовлених, неосвічених, яких легко вбити.

«Вони – гарматне м’ясо. Один із них пішов у туалет уночі з ліхтариком. Ми визначили позицію їхнього танка і знищили», – розповів спікер 63-ї бригади підполковник Олег Зелінський .

«Наші безпілотники намагаються збити з автоматичної зброї. Вони не розуміють, що дрони можуть скидати бомби. Вони ідіоти», – сказав він.

За словами Зелінського, його бригаді також протистоять більш досвідчені десантники, а також бійці так званої ЛНР, переслані зі сходу Донбасу. Ці об’єднані російські сили будували оборонні позиції навколо міста Херсона, одночасно депортуючи мешканців Криму та за його межі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button