ПригодиТема дня

Людина дивом не загинула: одна з фугасних ракет потрапила біля житлового будинку у Корабельному районі

Також внаслідок обстрілу було поранено охоронця підприємства

Цей материал також доступний

Як повідомлялося раніше, вранці 9 листопада 2022 року російські окупанти знову обстріляли Корабельний район міста Миколаєва. Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім повідомив, що вранці окупанти обстріляли місто трьома ракетами РСЗВ «Смерч»:Били по одному з мікрорайонів, потрапили там по хлібозаводу, приватному підприємству та приватному сектору . Одна людина постраждала – поранена осколками. На щастя, жертв немає».

Як зазначив прес-офіцер Миколаївської ОВА Дмитро Плетенчук , попередньо окупанти били ракетами системи «Торнадо-С» (модифікований «Смерч»):

« Заряди були фугасні , не касетні, як вони зазвичай використовують у нашому місті. Одна з ракет вдарила приватним двором. Просто випадково людина, яка на той час знаходилася на городі, не загинула: відійшла на хвилину, це її врятувало, а так би ми сьогодні мали жертву».

Ще одна з випущених ракет вдарила по території підприємства, там обійшлося жертв, але поранений охоронець.

«Зрозуміти логіку шаленого собаки дуже важко. Так і зрозуміти зміст цих обстрілів важко. Це більше схоже на звичайне залякування, тероризм, бо безсистемно, безцільно обстрілюють підприємства та приватний сектор у місті Миколаєві», – сказав Дмитро Плетенчук .

Читайте також:
Ворожі ракети потрапили сьогодні і в Корабельний район, одну людину поранило осколками

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button