ПригодиТема дня

Знову об'єктом інфраструктури: окупанти знову вдарили по Галицинівській громаді

Наслідки ушкоджень уточнюються

Цей материал також доступний

У Миколаївській обласній військовій адміністрації опублікували інформацію про ворожі обстріли в Миколаївській області минулої доби, станом на ранок 8 листопада.

У Миколаївському районі 7 листопада , з 08:45, ворог завдав ударів по населеному пункту Первомайської громади. Попадання були по об’єкту промислової інфраструктури та за межами пункту. З 10:00 були обстріли територією населеного пункту Куцурубської громади. Потрапляння за межами пункту. Як повідомляє, ОК “Південь” ворог обстрілював громаду з РСЗВ “Град”. Жертв та пошкоджень не було. Орієнтовно о 13:30 обстріляли населений пункт Шевченківської громади. Внаслідок чого пошкоджено газопровід, який зараз відновлено. Поранення отримала одна людина.

Увечері 7 листопада (о 18:00) через обстріл населеного пункту Галицинівської громади пошкоджено об’єкт інфраструктури. Наслідки ушкоджень уточнюються. Постраждалих немає, йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що вночі 6 листопада, з 02:05, ворог завдав ударів по населеному пункту Галицинівської громади, було потрапляння в об’єкт промислової інфраструктури .

У Баштанському районі 7 листопада , з 10:00 до 19:00 та о 21:50, під обстрілами знаходилися три населені пункти Широківської громади. Внаслідок чого пошкоджено три житлові будинки, лінія електропередач, будинок культури, навчальний заклад та місцевий ринок. Обійшлося без жертв.

Також вчора з 10:00 до 15:00 обстріл зазнав околиць населеного пункту Інгульської громади. Пошкоджень та постраждалих немає.

Обстріли Березнеговатської громади тривають. Так, вчора о 15:35, 18:10, 18:45 та 21:30 обстріл був між і за межами населених пунктів. Обійшлося без жертв. Детальна інформація уточнюється.

У Первомайському та Вознесенському районах день і ніч пройшли відносно спокійно.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button