Суспільство

У кранах води немає, а підвал топить - миколаївські комунальники не знають, коли усунуть витік

20 днів мешканці багатоквартирного будинку страждають через черговий порив водопровідної мережі

Цей материал також доступний

Миколаївці, які проживають за адресою Прикордонна 242-Б, майже страждають від відсутності води через прорив водопроводу, крім того через аварію відбувається підтоплення підвалу багатоквартирного будинку. Про це повідомила в редакцію “Кораеблів.Інфо” місцева мешканка Аліна, надіславши листа та надавши відео з проривом.

“Здрастуйте, можна звернутися до вас із проханням допомогти порушити питання бездіяльності водоканалу. Можливо, з вашою допомогою нам відремонтують труби. Зараз це виглядає так і тече у підвал”.

На відео дівчина повідомляє про те, що вже 20 днів мешканці багатоквартирного будинку страждають через черговий порив водопровідної мережі.

“Цей люк піднімають жителі для того, щоб набрати воду для господарських потреб. З 19-го числа минулого місяця (жовтня) у нас немає води. Прикордонна 242-Б прорив стався десь у районі цього люка в якійсь із труб Ту трубу вони (ред. “Миколаївводоканал”) перекрили, але або не до кінця, або не там прорив, тому що воно все тече і тече, прям струмками стікає з люка і починає підтоплювати підвал. Воно пройшло вже в низ і в підвалах у людей мокро. Вже йде й надалі. Зараз йдуть холоди і воду я так розумію ми вже й не побачимо цього року”, – повідомляє на відео дівчина.

Роз’яснила Аліна ситуацію щодо спілкування зі співробітниками “Миколаївводоканалу”:

“Вони кажуть, що ми їм платимо за воду, а не за труби. Хоча у квитанції є пункт водовідведення та каналізації, який оплачуємо водоканалу”.

Така відповідь надійшла від прес-служби «Миколаївводоканалу», куди звернулася по роз’яснення редакція “Кораблів.Інфо”:

“Так, там є витік, але мережа не на балансі нашого підприємства, а належить КП «Общежиток». Лист на адресу «Миколаївводоканалу» з проханням зробити ремонт надійшов буквально минулого тижня від КП «Общежиток». Тепер на їхнє прохання ми робитимемо ремонт, але коли – поки що відповіді не можемо дати. Постараємося якнайшвидше”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button