Суспільство

Лайфхаки для мультиакінгу: Telegram, Twitter, eSim та E-mail

У минулій статті “Що потрібно мати для початку?” ми вже згадували, що варто відокремлювати особисту чи професійну життя від “криптовалютного”. Це необхідно для того, щоб вам було комфортно працювати і безпечніше себе відчувати. Тому вам необхідно буде створити нові акаунти в Telegram, Twitter, нову електронну пошту тощо. Крім цього, ці знання вам знадобляться, якщо ви вирішите почати займатися мультиакінгом (створенням та веденням великої кількості фейкових акаунтів у соціальних мережах). Такий мультиакінг неплохо збільшить ваші шанси на виграш у різних гівевеях, конкурсах, АМА сесіях, у полученні шансу інвестицій у проекти на початкових стадіях тощо. Ця стаття від ЦеКрипто розповість вам про основні моменти такої діяльності та дасть поради з власного досвіду.

Де придбати сім-карту (новий номер телефону)?

eSim (електронна сімка)

Бажано купити новий номер телефону для майбутніх аккаунтів та їх верифікації. Найпростіший спосіб купити номер eSim через Monobank. Так можна тільки вперше сплатити місячну плату за тариф, і номер стане активним на період одного року. Якщо вам буде потрібно більший термін дії, просто поповніть рахунок нового номера за місяць до його відключення.

Фізична (реальна) карта оператора

У разі, коли вам необхідно постійно мати доступ до телефону, найкращим варіантом буде купівля фізичної сім-картки. Але. порівнюючи з електронним варіантом, тут є один значний недолік: стандартну сімку легко занапастити. Умови роботи такі ж, як і eSim: активація картки через перше поповнення за тарифом, наступне – за місяць до кінця терміну дії картки (зазвичай це 12 місяців, але варто перевіряти умови вашого тарифу безпосередньо в оператора).

Віртуальні номери для SMS-верифікації

Здійснення одноразових верифікацій номерів телефонів за допомогою СМС без купівлі будь-якої сім-картки можливо: необхідно скористатися спеціальними сервісами, які мають у базі даних незліченну кількість номерів та продають можливість отримання кодів із СМС.

ВАЖЛИВО! Такі сервіси варто використовувати лише тоді, коли потрібно отримати одну верифікацію через СМС. Сервіси не закріплюють номери телефонів за користувачами, вони кожного разу дають новий рандомний набір цифр. Такі послуги пригодяться в мультиакінгу, в якому користувач створює сотні Twitter-, Telegram-акаунтів, адресу пошт, і потрібно просто мінімізувати витрати та зекономити годину.

Схожих сервісів досить багато, і однієї ціни на купівлю одноразової СМС просто не існує: вона залежить від країни, соціальної мережі, аккаунт якої ви верифікуєте тощо. Просто загугліть “SMS activate”, і ви побачите велику кількість відповідних сервісів.

Створення email (електронної пошти)

Швидше за все, кожен з вас колись створював електронний поштовий ящик (можливо, навіть не один), тож інструкції зі створення вам не потрібно. Але варто взяти до уваги деякі поради:

  • Увімкніть двофакторну авторизацію для персональної та робочої пошт. Ці дві адреси повинні не бути пов’язаними між собою, інакше злодійники, при зломі однієї, одразу отримають доступ до іншої.

  • Найкраще користуйтеся Gmail поштою (Google Mail). Більшість проектів у баунті-програмах, конкурсах, розіграшах вайтлістів вимагають авторизації саме через @gmail.com пошти в гугл-формах.

  • Gmail виступає проти мультиакінгу, тому забороняє користувачам створювати безмежно багато поштових адрес з однієї IP-адреси чи пристрою. Для обходу цього є достатньо інструментів: Проксі, VPN, СМС-активатори для підтвердження та інші.

  • Є ще одна пошта – ProtonMail. Її варто використовувати, якщо ви дуже хвилюєтеся за вашу конфіденційність. До того ж ProtonMail не обмежує створення поштових ящиків: можете реєструватися стільки разів, скільки забажаєте.

Створення акаунту в Telegram

Створити акаунт Telegram нескладно: підтвердіть номер телефону за допомогою коду з отриманого СМС – і це все. Як і у випадку з поштою, наполягаємо на тому, що варто ваші робочі та особисті акаунти захистити за допомогою двофакторної верифікації.

Скільки акаунтів я можу мати?

У Telegram на телефоні користувач може одночасно володіти трьома акаунтами. Якщо вам потрібно більше 3, то можна встановити додатки, що є аналогічними Telegram-клієнтами та підтримують його інфраструктуру: BGram, Nicegram, Telegraph тощо.

Для ПК краще завантажити портативну версію телеграм – Telegram Portable. Його основне перевага – необмежена кількість акаунтів. Але тут потрібно окремо встановлювати Telegram Portable для кожного нового облікового запису.

Зачем потрібно багато Telegram акаунтів?

Велика кількість акаунтів потрібно для АМА сесій, оскільки шанси на виграш прямо пропорційно збільшуватимуться, якщо ви поставите питання не з 1 акаунту, а з 10. Ще часто криптопроекти пропонують вступити до їхнього чату в Telegram або підписатися на канал для участі в розіграшах, баунті та інших конкурсах. На сайті ЦеКріпто ви знайдете пояснення про те, як взяти участь у цих конкурсах.

Зазначимо, що Telegram не любить мультиакінгу. Якщо вони помітять, що один пристрій має 50+ одночасно запущених акаунтів, він точно вважатиме це підозрілим та може навіть забанити всі облікові записи. Радимо не злоуживати акаунтами в телеграмах (або хоча б користуватися програмами, що допоможуть їх сховати).

Створення акаунту у Twitter

Реєстрація у Твіттер потребує тільки електронну пошту та інколи СМС-верифікацію. Сам процес зрозумілий, пройти його можна інтуїтивно. Twitter вам знадобиться тоді, коли ви вирішите брати участь у баунті, конкурсах, розіграшах тощо, оскільки часто основною умовою є підписка на сторінку проекту, лайк, репост чи комент.

Чи можна мати мультиакаунті у Twitter?

Насправді Твіттер веде активну боротьбу, а від підтримки клієнтів майже постійно мовчить. То краще не зловживати акаунтами та створити їх не більше 5. Якщо хочете 5+, то потрібно дослідити цей питання, щоб максимально безпечно займатися мультиакінгом та не отримати лазні на всі вже існуючі.

Поради щодо ведення мультиакаунтів Twitter

Найважливіше: зробіть вигляд, що всі ваші акаунти – це реальні люди, а не боти. Найкраще це довести так:

  • Шкірний обліковий запис повинен мати унікальний юзернейм.

  • Встановіть банер та аватарку (краще, якщо вони будуть пов’язані з криптовалютою).

  • Напишіть щось в описі акаунту, додайте монети до хештегів (#ETH, #BTC, #MATIC тощо).

  • Начніть слідкувати за ±100 Twitter акаунтів про криптовалюті.

  • Робіть ріпості та ставте лайки крипто проектам протягом тижня.

  • Не підписуйтесь зі своїх мультиакаунтів на свої ж.

  • Попросіть знайомих (реальних людей) почати слідкувати за цими профілями. Ще варіант: знайти людей, які займаються мультиакінгом та запропонувати взаємну підписку. Існують навіть спеціальні спільноти, де ви зможете знайти цих людей.

Важливі поради про реєстрацію акаунтів

Ця стаття розповіла вам про всі основні інструменти та особливості, які потрібно знати під час створення акаунту. Зауважте, що можуть бути корисними й акаунти в інших соціальних мережах (як-от Medium, Discord та Facebook), але в цілому реєстрація та нюанси приблизно однакові. Отже, поради наостанок:

  • Забезпечте ваші основні акаунти за допомогою двофакторної верифікації та складних паролів.

  • Не варто зловживати мультиакінгом.

  • Усі ваші мульти мають нагадувати профілі реальних людей: наповнюйте їх, будьте активними, креативними як зможете.

  • Якщо ви вирішили зловживати мультиакінгом – хоча б ставтеся до цього сумлінно. Не варто нехтувати допоміжними програмами як Проксі та VPN.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button