КультураСуспільство

На Михайлівській площі у Києві проходить фото-проект «Миколаїв фронтовий»

Виставка працюватиме 5 та 6 листопада з 10 години до 16.30

Цей материал також доступний

5 та 6 листопада, на Михайлівській площі у Києві проходить фотовиставка «Миколаїв фронтовий». Фотографії, які представлені на стендах, зроблені місцевими журналістами та фотографами безпосередньо з місць подій, красномовно показують мужність та силу людей Миколаєва.

Про це повідомив народний депутат Олександр Пасічний на своїй сторінці у Facebook.

«Шановні кияни та гості столиці! Запрошую всіх на фотовиставку “Миколаїв фронтовий”. Вона працюватиме 5 та 6 листопада на Михайлівській площі Києва, з 10.00 до 16.30. Фото-проект «Миколаїв фронтовий» – спроба через документальні фотографії розповісти Україні та всьому світу про жахливі руйнування мирного міста над Інгулом та Південним Бугом, – Миколаєва. З початку повномасштабної російської агресії місто не зазнавало ворожих ударів лише лічені дні. У середньому щодня обласний центр зазнає нищівних обстрілів з боку агресора, увійшовши до трагічного списку одного з трьох міст України, найбільш обстріляних ворогом», – йдеться в повідомленні.

Також закликала підтримати проект Олеся Левченка.

«Місто, в якому мною прожито багато щасливих миттєвостей, уже вісім місяців стримує натиск ворожої орди. Скільки ран на його тілі спливають кров’ю, скільки переломів і садна він пережив за ці страшні місяці війни – не порахувати. Але він стоїть і вистоїть, я це точно знаю», – написала Олеся Левченко.

Виставка працюватиме до завтра, до 16:00.

«Миколаївці, хто зараз у Києві, і все, все, все, приходьте обов’язково, давайте віддамо пошану подвигу жителів нашого суворого міста-героя Миколаєва. Перемога буде за нами!», – запрошує авторка повідомлення.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button