ПригодиТема дня

Плями олії та неприємний запах: наслідки російської атаки на пляжі в Корабельному районі

ФОТО, ВІДЕО

Цей материал також доступний

Акваторія Дніпро-Бузького лиману продовжує страждати від наслідків ворожих атак дронів-камікадзе, які були раніше завдані 17 жовтня 2022 року на одному з підприємств у Миколаєві. В результаті були пошкоджені цистерни, в яких зберігалася олія.

Сьогодні, перебуваючи на березі лиману в Корабельному районі міста Миколаєва, кореспондент “Корабелів.Інфо” повідомляє: на даний момент вздовж берегової лінії стоїть важкий маслянистий запах, який завдає дискомфорту місцевим жителям, а також річковим тваринам.

Ознак того, що раніше тут мешкали дикі качки, лебеді та інша живність, не спостерігається. Сама вода має в’язку маслянисту структуру з коричнево-зеленим відтінком, весь берег покритий зеленими водоростями.

З усього перерахованого вище можна зробити висновок про те, що якщо найближчим часом не буде вжито жодних заходів щодо ліквідації наслідків російських атак, результатом буде екологічна катастрофа.

Бузький лиман, Південний Буг, олія в лиманіфото “Корабелів.Інфо”

Як раніше повідомляли ЗМІ, в результаті російської атаки в Миколаєві отримали пошкодження цистерни зі олією – тисячі тонн рідини стікали до міської зливової каналізації, яка впадає в акваторію Бузького лиману. Кожна з пошкоджених ємностей містила близько 7,5 тисячі тонн соняшникової олії.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button