Пригоди

На Миколаївщині зіткнулися Audi та KRAZ – загинуло подружжя та їхня 4-місячна дитина

Наразі поліція встановлює обставини та причини інциденту

Цей материал також доступний

У понеділок, 31 жовтня, близько 18:00 о 43км + 300 м траси Н-24 Благовіщенське-Миколаїв, поблизу села Побузьке, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля «Ауді-А6» та вантажівки KRAZ, що рухалася у зворотному напрямку.

За даними відділу комунікації Головного управління Національної поліції України в Миколаївській області, внаслідок зіткнення транспортних засобів на місці події загинули 25-річний водій автомобіля, його 31-річна дружина та їхня 4-місячна дитина. 51-річного водія вантажівки та його 45- та 51-річних пасажирів з травмами різного ступеня тяжкості доставили до медичного закладу.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 КК “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що призвело до загибелі кількох осіб”. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами на строк до трьох років.

Наразі поліція встановлює обставини та причини події.

“Департамент з розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління просить громадян, які мають будь-яку інформацію про обставини дорожньо-транспортної пригоди або можуть надати записи з відеореєстраторів, які зафіксували вказану автомобільну аварію, зв’язатися за телефоном: +380 63 426 2332,102”, – повідомляється.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button