ПригодиТема дня

На південному напрямку ЗСУ знешкодили ще один розвідувальний безпілотник

Звіти ОК "Юг"

Цей материал також доступний

З метою розвідки наших позицій, а також коригування вогню своєї артилерії противник активно використовує розвідувальні дрони, але вмілі воїни Сил оборони точно нейтралізують таких шпигунів. У Бериславському районі одного з “Орланів-10” “звільнили зі служби” у ворожій розвідці.

Про це повідомили в оперативному командуванні “Південь”.

Проти позицій наших військ, прилеглих до лінії фронту територіальних громад, противник продовжує застосовувати РСЗВ, ствольну артилерію та міномети. А також безпілотні літальні апарати ударного типу різних модифікацій.

За ніч противником було випущено близько 30 ракет з реактивних систем залпового вогню «Град» в Нікопольському районі Дніпропетровської області. Пошкоджено більше десятка житлових будинків, об’єктів транспортної та соціальної інфраструктури. Через потрапляння на заправку виникла пожежа, яку швидко приручили. Один місцевий житель отримав поранення.

Наші ракетно-артилерійські підрозділи виконали близько 9 вогневих завдань в районах зосередження техніки і живої сили противника, на позиціях ППО, а також в пунктах технічного і матеріально-технічного забезпечення. З’ясовуються втрати противника.

У Чорному морі знаходиться дев’ять кораблів ворожого флоту. Серед них один ВДК, а також два надводних і один підводний носії, що мають в готовності до застосування 20 крилатих ракет типу «Калібр».

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button