Пригоди

Російська Федерація під час відступу з правобережжя Херсонської області може вдатися до підриву житлових масивів, - Генштаб

При відступі з правобережної частини Херсонської області Росія може влаштувати вибухи житлових кварталів.

Про це на брифінгу у Військовому медіа-центрі заявив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов, передає Укрінформ.

«Під час відступу ворог може вдатися до серії терактів з вибухом житлових кварталів, перетворенням тимчасово окупованих територій на випалену землю з критичними втратами для інфраструктури України», – зазначив Олексій Громов.

Він додав, що росіяни також можуть інсценувати вибухи на Запорізькій атомній електростанції, щоб вивести її з ладу і звинуватити Україну. Генштаб розглядає такий сценарій з урахуванням останніх інформаційних заяв росіян щодо “брудної бомби”.

Олексій Громов каже, що росіянам, прогнозованим російськими військовими, наслідки техногенної катастрофи передбачалися з урахуванням західного напрямку вітру і відповідного поширення загроз. І це також свідчить про те, що росіяни готують черговий злочин проти людяності.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button