Суспільство

З початком осені на Миколаївщині зросла захворюваність на COVID-19

Медичні заклади регіону повністю справляються з навантаженням

Цей материал також доступний

З настанням холодів у порівнянні з літнім періодом кількість випадків коронавірусу в Миколаївській області зросла. Однак за останній тиждень спостерігається помітна тенденція до зниження заражень, адже нових захворювань менше, ніж було в середині місяця.

Про це розповіла депутат Миколаївської обласної ради Ірина Шабілянова.

Вона пояснила, що минулого тижня кількість нових захворювань в області була майже на 4% більшою, ніж зараз. За її словами, сьогодні медичні заклади області та обласного центру зокрема повністю справляються з навантаженням, навіть незважаючи на зменшення кількості лікарів через бойові дії в регіоні.

«Усі медичні заклади, які можуть працювати та отримали пакет від Національної служби здоров’я України для лікування хворих на коронавірус, повністю забезпечені необхідними медикаментами та обладнанням», – наголосив депутат.

Ірина Шабілянова також нагадала, що для недопущення подальшого поширення хвороби, в осінньо-зимовий період необхідно дотримуватися протиепідемічних заходів, пройти повний курс вакцинації і при необхідності зробити бустерну вакцинацію.

“Це можна зробити в будь-якому пункті вакцинації, і сьогодні в Миколаївській області всі вони забезпечені двома вакцинами – CoronaVac і Pfizer”, – сказав представник партії “Слуга народу”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button