Культура

У Корабельному районі художники презентували мурал «Дерево життя»

Він три метри заввишки і близько дев'яти метрів завширшки (відео)

Цей материал також доступний

У Корабельному районі міста Миколаєва художники Олена Мартинова і Дмитро Слепуха представили мурал «Дерево життя», який є третім з циклу оберегів.

Як повідомляє “Суспільне“, мурал має висоту три метри і ширину близько дев’яти метрів – такі розміри муралу “Дерево життя”. Для підготовки стіни і створення малюнка було використано близько десяти літрів акрилу і півтора літра гумової фарби і пф-емалі.

«Якщо врахувати всі дні, які використовувалися для роботи, то це тиждень з хвостом. І так, як ми це зробили: ми це зробили, потім ми цього не зробили. Минулий тиждень ми закінчили”, – розповів художник Дмитро Слепуха.

Олена Мартинова та Дмитро Слепуха
{%CAPTION%}

Олена Мартинова зазначила, що надихнула на цей мурал Любов Паранюк, художники якої взимку перебували на курсах таврійського живопису, та медична працівниця Руслана Сікаленко. Микола Маринов допомагав з коштами.

“Є квітка життя, є охоронець Чур, є охоронні знаки. Вони спрямовані на захист нашого міста, і цього району, зокрема від нападників, загарбників », – розповідає Олена Мартинова.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button