Пригоди

З початку "часткової мобілізації" в Росії призвали майже півмільйона людей, – ЗМІ

Більшість росіян мобілізовано на півдні і сході країни

Цей материал також доступний

Станом на середину жовтня, майже через місяць після оголошення мобілізації в Росії, в ряди російських збройних сил було призвано не менше 492 000 осіб , пише російське видання Mediazona.

При проведенні розрахунків видання використовувало статистику шлюбів, укладених з 21 вересня. Отримання повістки дозволяє росіянам одружитися в день подачі заяви в ЗАГС. Також були враховані дані перепису населення в регіонах РФ.

“Пари, які тривалий час жили разом, але не зареєстрували свій шлюб, пішли в ЗАГС. Завдяки перепису ми знаємо кількість таких людей у кожному регіоні. Знаючи кількість мобілізованих весіль і кількість пар, що живуть поза шлюбом в регіоні, можна розрахувати відсоток мобілізації. Військкомати не розрізняють неодружених і одружених, тому цей відсоток може бути переданий всьому чоловічому населенню », – йдеться в повідомленні.

За підрахунками видання, в 75 регіонах Росії станом на початок місяця було мобілізовано трохи більше 430 тисяч осіб. Відзначається, що на всю територію РФ ця цифра може коливатися в районі 490 тисяч.

Більшість росіян було мобілізовано на півдні і сході країни. Жителі півночі і центру Росії мали найменшу ймовірність бути мобілізованими.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button