ПригодиТема дня

Вночі від ворожих обстрілів постраждали багатоповерхівки в Корабельному, є поранені

Раніше постраждали троє людей

Цей материал також доступний

У ніч на 23 жовтня 2022 року, орієнтовно о 01:30, Миколаїв був підданий ворожому вогню з боку російсько-окупаційних військ, які знову застосували ракети С-300. Відомо, що одна з ракет влучила в п’ятиповерховий житловий будинок в Корабельному районі, повністю зруйнувавши квартиру на п’ятому поверсі.

Також було пошкоджено сусідній 10-поверховий житловий будинок. Уламки і вибуховою хвилею в ньому винесли вікна, двері, понівечені балкони.

Також пошкоджено теплотрасу, дитячий майданчик та кілька припаркованих автомобілів. Раніше постраждали троє людей, повідомила OVA.

“На щастя, обійшлося без жертв. Один чоловік отримав легкі травми від осколків скла – лікувався на місці, госпіталізуватися відмовився від госпіталізації.

Наразі територію обстежили фахівці Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Бригада екстреної допомоги вже виїхала на місце ремонту теплотраси”, – написав мер міста Олександр Сенкевич.

«Також будинки оглядають працівники райдержадміністрації, які усунуть всі пошкодження. Комунальники приберуть територію від будівельного сміття та сміття. Потім будівельні бригади покриють пошкоджені вікна OSB плитами”, – додав мер.

{%ALT_TEXT%}
{%CAPTION%}

Раніше в цьому ж мікрорайоні в квітні йшов ворожий обстріл:
У Корабельному районі окупанти зруйнували будинок паралімпійця, чемпіона світу з плавання

Також сьогодні вночі через ворожі обстріли було зруйновано будівлю складу в іншому районі міста. В результаті одна людина була госпіталізована. На місці удару виникла пожежа, яку швидко ліквідували підрозділи ДСНС України в Миколаївській області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button