Пригоди

На Закарпатті прикордонники затримали двох ухильників від призову з Миколаївщини

На них складалися адміністративні протоколи

Цей материал також доступний

За минулу добу прикордонники Мукачівського загону припинили 7 спроб порушення кордону, внаслідок чого затримали одинадцять чоловіків, громадян України військового віку, які намагалися потрапити до Румунії поза пунктами пропуску.

Про це повідомляє пресслужба Мукачівського прикордонного загону.

Спроби порушення кордону були зупинені прикордонними патрулями в районі населених пунктів Великий Бичков, Делово, Грушово, Велятино і Яблонівка.

“Щоб порушити кордон, на Закарпаття прибули троє чоловіків з Харківської області, двоє з Миколаївської області, двоє з Житомирської області, один з Полтави, один із Запоріжжя, ще двоє затриманих є закарпатцями. На чоловіків складено протоколи про вчинення правопорушення, передбаченого ст.204-1 КУпАП “Незаконний перетин або спроба незаконного перетинання державного кордону України”, справу скеровано до суду”, – йдеться у повідомленні.

За минулий тиждень прикордонники Мукачівського загону затримали 44 військовослужбовців строкової служби чоловічої статі, половину з них затримали завдяки інформації, отриманій від офіцерів оперативно-розшукових підрозділів загону.

Крім того, під час реалізації отриманої оперативниками інформації вдалося викрити шістьох контрабандистів чоловіків, військовозобов’язаних.

Наразі тривають заходи з викриття всіх причетних до організації незаконного переміщення осіб через кордон.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button