СуспільствоТема дня

Чотири тонни гуманітарної допомоги роздали жителям прифронтового Миколаєва

У четвер, 20 жовтня, сотні жителів Миколаєва отримали гуманітарну допомогу. Місце видачі не розголошується для безпеки людей в умовах воєнного стану та через можливі ворожі обстріли.

Ні волонтери, ні жителі Миколаєва не побоялися приїхати на заздалегідь визначене місце збору. Тому відбулося масове розповсюдження гуманітарних наборів.

– Гуманітарна допомога видається систематично з дотриманням правил безпеки під час оповіщення про повітряний наліт. Небезпека є завжди, адже ніхто не знає, куди прилетить ворожа ракета, – зазначив заступник міського голови Анатолій Петров.

Цього четверга 300 людей отримали 4 тонни гуманітарної допомоги від Фонду «Майбутнє для України», до якої увійшли 300 мішків з продуктами харчування, засобами жіночої гігієни, зубними щітками, антисептиками, хлібом та теплими речами. Це предмети першої необхідності на війні.

Миколаїв – місто, яке щодня страждає від постійних обстрілів противника. Багато громадян втратили роботу і не можуть забезпечити себе і свої сім’ї.

– Миколаїв зараз місто-герой. Постійні обстріли, нестача продовольства, бойові дії на прилеглих територіях, а люди мужньо тримаються і відстоюють право на нормальне життя вдома. І мінімум, що можна було зробити, – це зібрати і привезти найнеобхідніші продукти і речі.

Ми намагалися бути максимально обережними, не оголошували місце видачі і робили все, щоб городянам не загрожували. У день нашого приїзду були нанесені нові ракетні удари по Миколаєву і кожна людина зі списку прийшла отримати допомогу. Тому що людям це дуже потрібно. – розповідає волонтерка благодійного фонду «Майбутнє для України» Ольга Глуза.

Про наступні гуманітарні повернення буде повідомлено на перевірених місцевих інформаційних каналах.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button