Суспільство

Працівники НАБУ отримали нагороди за боротьбу з диверсантами на Миколаївщині

Їх відзначив Президент Володимир Зеленський орденом «За мужність»

Цей материал також доступний

Президент Володимир Зеленський нагородив орденом «За мужність» ІІІ ступеня п’ятьох працівників Національного антикорупційного бюро, які брали участь у контрдиверсійних заходах на Миколаївщині, повідомляє пресслужба НАБУ.

Співробітники бюро беруть участь в розвідувальних і контрдиверсійних заходах, а також успішно реалізують спецоперації зі знищення сил противника.

Командування однією з таких операцій на півдні України здійснював начальник Управління спеціальних операцій НАБУ Віталій Івченко. Він особисто вів своїх підлеглих в бій, брав участь в штурмі будівлі, де знаходилися російські окупанти. Цілі операції були досягнуті, але один з бійців,
Іван Гвоздьов
, був смертельно поранений. Незважаючи на це, до останніх секунд життя він прикривав братів від ворожого вогню. Гвоздьову присвоєно звання Героя України з врученням ордена «Золота Зірка» (посмертно).

«Ми пишаємося героїзмом, мужністю і хоробрістю наших колег, дякуємо вам за вірність служінню українському народові. Берегти пам’ять про тих, хто віддав своє життя заради мирного неба над Україною”, – йдеться у заяві.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button