ПригодиТема дня

Назавжди 34: захищаючи Україну, загинув учитель з Миколаєва Ігор Матейчик

Він вчив своїх учнів бути сміливими і відважними, любити батьківщину.

Цей материал також доступний

На фронті загинув співробітник сектору освіти Миколаєва Ігор Матейчик, який пішов добровольцем захищати Україну, повідомили у відділі освіти Миколаївської міської ради.

«13 років Ігор Олегович працював на ниві освіти. Починав керівником гуртка в Миколаївському клубі юних моряків з флотилії, а з 2019 року став головним спеціалістом відділу освіти Миколаївської міської ради”, – йдеться у повідомленні.

Загиблому герою було 34 роки, він залишив сім’ю.

«Він вчив своїх учнів бути сміливими і мужніми, любити свою Батьківщину, бути готовими віддати своє життя за мир українського народу. Таким він і був, з перших місяців став волонтером, перебуваючи в найгарячіших місцях боротьби за перемогу добра над злом, за спокій своїх учнів, колег, друзів, сім’ї.

Сильний, надійний, відповідальний і доброзичливий, він завжди був готовий прийти на допомогу, так згадують його колеги і друзі. Колектив відділу освіти, освітянська спільнота в ці гіркі моменти щиро розділяє горе сім’ї. Світла пам’ять і безцінний подвиг нашого колеги назавжди залишиться в наших серцях”, – зазначили у відділі освіти.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button