Пригоди

Імовірність ракетних ударів противника залишається високою, - ОК "Південь"

Не нехтуйте повітряною сигналізацією!

Цей материал також доступний

Ситуація в Південнобузькій оперативній зоні складна, але впевнено контролюється силами оборони. Противник продовжує завдавати ракетних ударів, переважно з метою руйнування енергосистеми та руйнування промислових об’єктів. Про це повідомляє в резюме станом на 17 жовтня ОК “Південь”.

Противник зосереджує свої зусилля на утриманні захоплених територій, веде активну оборону по всій лінії зіткнення. Протягом ночі продовжував наносити вогонь по районах зосередження наших підрозділів, прилеглих до лінії фронту на територіях і в тилових районах.

В результаті обстрілів з важкої артилерії і реактивних систем залпового вогню «Град» були пошкоджені житлові будинки в Марганецькому і Красногригор’ївському населених пунктах. Попередньо без людських втрат.

Зенітні ракети системи С-300 атакували Березнеговатську громаду Миколаївської області. Постраждали сільськогосподарські підприємства. Людських жертв чи жертв не було.

Перед світанком Одеська та Миколаївська області зазнали атаки ударних дронів-камікадзе. Шість безпілотників були збиті силами та засобами протиповітряної оборони над Одеською областю та дев’ять над Миколаївською областю.

Вранці противник завдав удару ракетою “повітря-земля” Х-59 з літака Су-35 по об’єкту інфраструктури в Одеській області. Обійшлося без жертв.

Після обіду у Вінниці ворог спотворив об’єкт критичної інфраструктури. Люди не постраждали.

Наші підрозділи ракетних військ та артилерії протягом ночі виконали близько 120 вогневих завдань, зокрема в районі зосередження противника та його техніки на півдні Миколаївського району.

Розвідуються втрати, яких ворог зазнав за ніч у живій силі та техніці.

Чисельність корабельної групи противника в Чорному морі становить чотири кораблі і катери, які маневрують уздовж кримського узбережжя. Серед них 2 носії крилатих ракет із загальним залпом 16 ракет «Калібр».

Ворог збільшує кількість атак безпілотників та ракет повітряного та морського базування. Небезпека ударів залишається високою протягом декількох днів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button