ПригодиТема дня

Рятувальники з усіх районів Миколаєва допомогли загасити нафтові резервуари, які потрапили під обстріл

Вони кілька годин боролися з полум'ям (ФОТО, ВІДЕО)

Цей материал також доступний

О 22:19 у неділю, 16 жовтня 2022 року, після ворожої атаки Росії безпілотниками-камікадзе на території підприємства в Заводському районі міста Миколаєва загорілися два танки з непереробленою нафтою, повідомили рятувальники.

“На збільшеній кількості виклику працювали пожежники 1, 2, 3, 4, 5 (Корабельного округу) ПРНГ та чергова зміна оперативно-координаційного центру. О 00:02 було локалізовано потужну пожежу, а о 00:10 понеділка, 17 жовтня, її загасили на площі 1000 кв.м.

Загалом до гасіння від ДСНС було залучено 13 одиниць техніки та 63 пожежників”, – йдеться у повідомленні.

пожежа на підприємстві внаслідок обстрілу Миколаєва

«Це вже другий випадок, коли російські нацисти потрапили в резервуари з нафтою одного з провідних експортерів соняшникової олії в Україні. 17% світового експорту цієї продукції проходило саме через цей термінал в Миколаєві. Минулого разу підприємство піддавалося вогню крилатих ракет. Цього разу з дронами-камікадзе.

Пожежники боролися з вогнем кілька годин. Крім того, складна ситуація біля заводу, враховуючи кількість масла, яке витікає на вулицю.— написав сьогодні в соціальній мережі Facebook прес-офіцер Миколаївської ОВД Дмитро Плетенчук, опублікувавши ранкове відео з місця події:

Нагадаємо: в результаті ворожого обстрілу підприємства в Заводському районі були пошкоджені три танки з нафтою по 7,5 тис.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button