ПригодиТема дня

Є жертви: ворог атакував Миколаївщину з берегового ракетного комплексу та міномета

Атака здійснена з тимчасово окупованого Криму

Цей материал також доступний

За даними ОК “Південь”, ворог завдав удару по Миколаївській області з боку берегового ракетного комплексу “Бастіон” однією крилатою ракетою типу “Онікс” з тимчасово окупованого Криму. Без втрат.

Про цеповідомляється у зведенні обстрілів противника за минулу добу, станом на 08:30 16 жовтня районні військові адміністрації, ОК “Південь” та ДСНС України в Миколаївській області.

Миколаївський район: вчора, 15 жовтня, орієнтовно о 10:00, ворог завдав удару з міномета 120-го калібру по акватерії Очаківської громади. Обійшлося без жертв.

Також о 16:00 під час ворожого обстрілу Воскресенської громади одна людина отримала поранення. Пошкоджено житловий будинок та адміністративну будівлю залізничного вокзалу.

Баштанський район: 15 жовтня з 14:00 до 16:00 стався обстріл околиць інгульської громади. Жертв та пошкоджень не було.

Вчора, о 10:30 та 23:15, обстріляли Широковську громаду. В результаті були зафіксовані значні пошкодження трьох будинків, господарських будівель і гаражів. Також були влучання на відкритій місцевості та дорогах. Обійшлося без жертв.

Села, розташовані на лінії розмежування Березнеговатської громади, залишаються під постійним обстрілом. Вчора, о 09:17, ворог обстріляв околиці одного з населених пунктів громади. Також в іншому населеному пункті в результаті артилерійського обстрілу виникла пожежа флігеля. Постраждалих немає. Пошкоджено житловий будинок.

У Первомайському і Вознесенському районах день і ніч проходили відносно спокійно.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button