Суспільство

Ситуація з Кримським мостом забезпечить перемогу України на півдні: прогноз

Потенційно велика перемога України на півдні країни стане можливою вже через кілька місяців завдяки ситуації з Кримським мостом.

Про це заявив колишній командувач армією США на європейському континенті генерал-лейтенант Бен Ходжес Еспресо.

За його словами, це був важливий удар, незалежно від того, хто його зробив і як був здійснений.

“Я думаю, що український Генштаб продовжує робити хорошу роботу, не розкриваючи всього, що вони роблять, тому що немає сенсу викривати можливості України. Тож генерали та уряд роблять правильні речі, не кажучи вже про це. Незважаючи на все це, ми бачимо, наскільки вразливою є російська зона. Бо коли цей міст знову буде пошкоджений, або росіяни не зможуть його належним чином відремонтувати, і коли українські війська повернуть собі Маріуполь, ворог не матиме сухопутного коридору на свою територію, а російські війська в Херсоні та Криму можуть опинитися в пастці. Потенційно велика перемога України в цьому регіоні через кілька місяців стане можливою завдяки ситуації з Кримським мостом”, – пояснив Ходжес.

Він додав, що після звільнення Криму ворог вже не зможе використовувати півострів як стартовий майданчик.

“Я думаю, що більшість дронів, які ми бачили за останні кілька днів, були запущені з аеродромів Криму. Тому чим раніше українські війська зможуть витіснити росіян з Криму, тим краще. У ворога більше не буде можливості використовувати півострів як стартовий майданчик”, – сказав генерал.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button