Пригоди

Патрульні охоронятимуть п'ятиповерхову будівлю в Миколаєві, зруйновану російською ракетою

Щоб мешканці могли не турбуватися про своє майно

Цей материал також доступний

У п’ятиповерховому будинку в Миколаєві, який минулої ночі постраждав від попадання російської ракети, патрулюватиме поліція, щоб люди могли не турбуватися про своє майно, про що повідомив мер Олександр Сенкевич.

«Тепер, після того, як рятувальники завершать свою частину робіт, комунальники розчищатимуть територію біля будинку від сміття та сміття. Ремонтні бригади заб’ють вікна в уцілілих квартирах плитами”, – сказав він.

За даними слідства,
в ніч на 13 жовтня
2022 року російська армія завдала масованого ракетного удару по Миколаєву. Одна з ракет влучила в п’ятиповерховий житловий будинок. В результаті обстрілу були зруйновані два верхніх поверхи будинку, квартири, розбиті вікна, пошкоджені автомобілі.

На місці зруйнованої п’ятиповерхівки працювали: від ДСНС – 12 одиниць техніки, 51 рятувальник; було залучено техніку та особовий склад 10-го взводу Державного воєнізованого гірсько-рятувального загону ДСНС України, комунальних служб, а також поліцейських, бригад швидкої медичної допомоги, представників Товариства Червоного Хреста та Загону швидкого реагування Червоного Хреста.

Нагадаємо: вчора вранці рятувальники розблокували тіла двох загиблих мешканців зруйнованої п’ятиповерхівки. Це чоловік (31 рік) і жінка (80 років). О 14:23 рятувальники винесли з-під завалів тіло ще одного чоловіка, загиблому було 39 років.

Увечері четверга, 13 жовтня, загинув 12-річний хлопчик Артем, якого рятувальники витягли з-під завалів зруйнованого ракетою п’ятиповерхового житлового будинку в Миколаєві. Хлопчик помер у лікарні від зупинки серця.

Також в результаті удару загинули мати і дочка, які жили на останньому поверсі п’ятиповерхового будинку.

На сьогодні пошукові роботи на об’єкті завершені.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button