Суспільство

Миколаївці та мешканці Галицької громади можуть отримати безкоштовну психологічну допомогу

Щоб отримати підтримку, необхідно попередньо зареєструватися

Цей материал також доступний

Жителі Миколаєва, а також Галицької та Баштанської територіальних громад можуть отримати безкоштовну психологічну допомогу в рамках проекту «SOS CHILDREN. Програма екстреної допомоги». Консультації надаватимуть дітям, підліткам та батькам, повідомляє комунальний заклад Миколаївської міської ради «Агенція розвитку Миколаєва», яка є інформаційним партнером проєкту.

Команда проекту працює над підтримкою психічного здоров’я дітей, підлітків та їх батьків під час кризи. Фахівці нададуть підтримку і допоможуть повернутися до нормального життя, обіцяє керівник проекту Анна Ганжул.

«Широкомасштабна війна в Україні ставить перед усіма українцями багато викликів, незалежно від того, де вони живуть і до якої сфери життя відноситься їхня діяльність. Нам усім важко пережити війну, але дітям і підліткам може бути найважче. Якщо ви або ваша дитина відчуваєте тривогу, маєте панічні атаки, близькі до депресії або навіть перебуваєте на межі допомоги вам”, – сказала вона.

Психологи проекту працюють з посттравматичними стресовими розладами, розладами харчової поведінки, психосоматичними захворюваннями, переживаннями втрати близьких, надають кризову психологічну допомогу, а також допомагають при безсонні, тривозі і страхах.

Для отримання психологічної підтримки необхідно попередньо зареєструватися.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button